VAD VI GÖR?

Vi hjälper dig att kommunicera dina budskap genom exponering. Vi kan branschen, allt från design till produktion. Vi förstår att en hög servicegrad och rätt produkt i rätt tid skapar goda hållbara relationer. Vi månar om miljön och söker därför hela tiden efter miljömässigt hållbara produkter som svarar upp mot kraven på kvalitet vs pris.

Vi kan också hjälpa dig att digitalisera och kontrollera dina inköp av arbetskläder och profilprodukter genom en egen shop in shop samt attestering eller satt budget vid inköp av arbetskläder till anställda.

----------------------------------------------------------------------------------------

COVID 19

2020 var ett ovanligt år för oss alla. Det va dessutom vårt första med butik.
Men året har visat oss vilka leverantörer som verkligen håller måttet, som har förändrat sin verksamhet för att slippa längre leveranser eller produktion. Vi har välkomnat några nya leverantörer där all produktion sker i Sverige och vi har lärt oss att närhet har blivit viktigare för oss alla.

Vi tror och hoppas att 2020 har gett oss insikter som förbättrat och förstärkt oss inför en ny framtid.

DIGITALISERING & SHOP IN SHOP

Hos oss kan du få en egen, lösenordskyddad sida där du kan beställa dina utvalda kläder och produkter med ett klick. Vi tar tillsammans fram vilket sortiment som ska finnas tillgängligt för dig och dina anställda.

Vi sätter upp en budget för dina anställda som du själv kan styra eller lägger in attestering.

TRYCKORIGINAL

Högsta kvalitet på märkning kräver alltid kvalitet på tryckunderlag. Oftast löser vi detta men ibland måste vi ?rädda? underlag och logotyper som kunder presenterar. Vi vill helt enkelt inte leverera undermåliga produkter, vare sig det gäller design, märkning eller produktens kvalitet. Vi kan förstås alltid hjälpa dig från grunden genom att formge en unik logotype och presentera en grafisk profil. En viktig och värdefull investering för framgångsrika företag.

MÄRKNING

Det finns många olika sätt att märka en produkt på. Vi har all den kunskap och alla resurser som krävs, oavsett typ av märkning (transfer, flock,screen, brodyr, fräsning, etsning). Efter många år i branschen vet vi vad som fungerar och inte, därför kanske vi inte gör som du säger alla gånger, vi gör det vi vet blir bäst.

LEVERANSER

Vårt mål är förstås att alltid leverera rätt produkt i rätt tid. Vi vet att många är oroliga över försändelser och det är vi med när det gäller. Vi strävar efter att leverera direkt vid dörren oavsett om vi själva eller anlitat distributionsföretag har ansvaret.

KVALITÉ

Vi har valt våra partners och leverantörer med största omsorg för att alltid kunna leverera prisvärda produkter oavsett dina krav på kvalitet och hållbarhet. Det låter kanske oseriöst men vi vill vara ärliga både mot dig som kund och mot oss själv. Ibland ligger kundens prioritet på mycket prisvärda och ?billiga? reklamprodukter. Oftast handlar det dock om att kunna leverera högsta kvalitet med funktionellt lång och miljömässig hållbarhet. Du beställer, vi levererar och båda är nöjda!

VILKA VI ÄR?

GÖRAN HANDSTEDT
1997 startade Göran GT Screenpower AB i Stockholm. 2010 blev han VD och delägare i en sammanslagning av flera bolag inom profilmärkning, All in screen AB. 2017 sålde han sin andel och flyttade till Enköping. Göran har lång erfarenhet och stor kunskap inom screen, tampo, transfer och brodyr.
LINDA JARL
2010 inledde Linda sin karriär inom grafisk produktion inom familjeföretaget Jarl & Co Reklam AB. Hon startade Pumphuset, en webportal för försäljning av profil och promotionprodukter, online. Efter några år med fokus på grafisk design startade hon 2019 företag Jarlstedtsbolaget tillsammans med Göran.