PÅ GÅNG: CUSTOM FIT

BOKA DIN PLATS HÄR OCH FYLL I NEDAN INFORMATION:


NAMN:
MAIL:
MOBILNUMMER:
ÖVRIGA ÖNSKEMÅL:

Vi ser gärna att ni kommer så nära er tid som möjligt och att ni alla respekterar riktlinjerna kring covid 19 och stannar hemma vid minsta symptom. Vi kommer att göra det vi kan för att ni ska känna er trygga. Har ni speciella önskemål? Se till att få med det i bokningsmailet.

Det finns ingen universell utrustning som passar alla. Vi spelar golf på olika sätt, och därför finns det ingen anledning att inte göra en individuell utprovning av utrustning.


En Custom Fitting är så mycket mer än att bara se dina siffror och specifikationer - det handlar om att du lär dig vilka slag du behöver, och hittar de rätta klubborna för att slå de slagen.

Att göra en fitting ger dig kunskap och förtroende i ditt spel för hur du ska fortsätta utvecklas för att så småningom sänka din score.

Om du inte har gjort en club fitting, spelar du inte den bästa golfen du kan spela. Så enkelt är det.

Text hämtad från Titleist.


TEL: 0171-170 470
MAIL: order@jarlstedts.se

INFORMATION

TID
PLATS
Friiberghs GK
Kulla Mysinge 1
Örsundsbro
HUR BOKAR JAG?
Det kommer en länk!
VAD ÄR EN CUSTOM FITTING?
Det finns ingen universell utrustning som passar alla. Vi spelar golf på olika sätt, och därför finns det ingen anledning att inte göra en individuell utprovning av utrustning. En Club Fitting är så mycket mer än att bara se dina siffror och specifikationer - det handlar om att du lär dig vilka slag du behöver, och hittar de rätta klubborna för att slå de slagen. Att göra en fitting ger dig kunskap och förtroende i ditt spel för hur du ska fortsätta utvecklas för att så småningom sänka din score. Om du inte har gjort en club fitting, spelar du inte den bästa golfen du kan spela. Så enkelt är det. - TEXT FRÅN TITLEIST